Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

Fokus på fravær

Sinding skoles retningslinjer for fravær bygger på Herning Kommunes
retningslinjer.

Det er vigtigt, at forældrene respekterer skolen som arbejdsplads for elever og ansatte og at skolen har høj prioritet i barnets hverdag.

Det betyder bl.a., at lægebesøg, frisørtider, forlystelser og familiesamvær, så vidt muligt, placeres uden for skoletiden, at ferier holdes i skolens ferier og at fritidsinteresser planlægges, så skolen ikke forsømmes.
Enhver anmodning om fritagelse fra skolen bør overvejes nøje.

Vælger forældrene at tage børnene med på ferier uden for de gældende skoleferier, forpligtes medarbejderne ikke til at orientere forældrene om, hvad der arbejdes med i den givne periode eller give lektier for. Ansvaret påhviler forældrene.

Det forventes, at forældrene giver skolen besked så hurtigt som muligt den første skoledag, barnet er væk. Syge børn holdes hjemme.

Bliver et barn sygt i løbet af skoledagen, vil skolen underrette en af forældrene, og det forventes, at forældrene i løbet af rimelig tid tager hånd om barnet.

 

Ved fravær, af anden grund end sygdom, skal der forudgående ansøges herom. Fravær en enkelt dag kan aftales med klasselæreren, mens fravær på 2 dage og derover skal aftales med skolens ledelse.

 

 

 

Dokumenter