Teksperimentet

I dette skoleår er vi en del af et større projekt omkring teknologiforståelse: Teksperimentet. Gennem Teknologipagten har vi fået del i midler, således at vi kan udrulle Teksperimentet på vores skole i 2019/20.

Eleverne på 5.årgang har allerede sidste skoleår arbejdet med den danske pendant til Micro:bit, Ultra:Bit, hvor de har udviklet deres kompetencer og  i dette skoleår er de klar til flere udfordringer.

Eleverne på hele mellemtrinnet vil i indeværende skoleår arbejde med teknologiforståelse og robotteknologi.

Vi ønsker i samarbejde med virksomheder at give elever på mellemtrinnet muligheden for at erhverve kompetencer, der kan fremtidssikre deres position på et dansk og globalt arbejdsmarked, hvor innovation og it-færdigheder er vitale.

Teksperimentet 2019-20 Shape Created with Sketch.